Firmavagt med kvalitetsgaranti​

Mange virksomheder, skoler og uddannelsesinstitutioner har ofte unødvendige udgifter på elektriske apparater, lys og kontorudstyr som ikke bliver slukket, ligesom vinduer ikke bliver lukket og døre/porte som ikke bliver låst og derfor kan skabe adgang for hærværk eller tyveri.

Skader opstået som følge af vandindtrængen, brand, tyveri, hærværk kan påføre virksomheder ubehagelige driftsforstyrrelser og dermed store økonomiske tab.
​Ved indførelse af en vagtaftale med El-Protec kan sådanne skader i stort omfang forebygges, og eventuelle følger heraf kan begrænses.

Kvalitetsgaranti = Veludført arbejde eller pengene tilbage.

Skulle der mod forventet ske en fejl fra vores side, vil der blive lavet en intern afvigelses rapport og den pågældende vagt er uden beregning.

Lukkevagt

Når virksomheden er lukket, ankommer vagten og gennemgår hele bygningen og området.
Vagten sikrer efter aftale, at døre og vinduer er lukket og låst, samt lys og elektriske apparater er slukket.​

Tilsynsvagt

Her ankommer vagten til virksomheden en til flere gange i løbet af natten og weekender og sikrer at hegn, bygninger, døre og vinduer er lukket og låst.​

​Udgangskontrol​

Her tilbyder vi en uniformeret vagt, som på en høflig og imødekommende måde, sikre at medarbejder ikke medbringer vare uden bilag. Det har en stor præventiv virkning, da vagten ankommer på helt tilfældige tidspunkter