Privat

Du kan også hyre os til private opgaver.

Bryllupsvagt

Med en uniformeret vagt fra El-Protec sikrer vi, at jeres private bolig ikke bliver opsøgt under jeres bryllup. Ligeledes kan vi tilbyde afhentning og opbevaring af bryllupsgaver frem til dagen efter.

Privat festvagt

Vores professionelle festvagter søger for, at festen bliver en succes. Vi tager høfligt imod gæsterne og byder dem velkommen og sikrer, at kun indbudte kommer ind. Vi observerer diskret under hele festen og er klar til omgående at gribe ind, hvis der skulle opstå nødstilfælde eller konflikter.

Privat tilsynsvagt
Vi tilbyder private husejere et eller flere daglige tilsyn i ferieperioden.
​Vagten sikrer at døre, vinduer og garage er lukket og låst. Som tilæg kan vi også tilbyde tømning af postkasse og andre mindre opgaver.
​​

Stalking vagt
Ni procent af alle danskere mellem 18 og 74 år har på et tidspunkt oplevet at blive forfulgt. Alene inden for det sidste år har over 100.000 voksne haft en stalker i hælene. Det kan være alt fra uønskede opkald og SMS’er, chikane på nettet, til mere fysisk karakter.

Forfølgelse kan både opstå i etablerede forhold, men også i forbindelse med skilsmisser og jalousi.

I tæt dialog med kunden laver vi en vurdering og en risiko-analyse og kan tilbyder rådgivning, konfliktråd eller en vagt.

Personlig vagt
En personlig vagt fra El-Protec er ikke en livvagt, men ofte en civilklædt vagt.
​​Den personlige vagt benyttes i forbindelse med:

  • Blå mandag
  • Ophold på udsatte områder
  • Mistanke om jalousi
  • Ved modtagelse af trusler
  • Vidne i retten